Search This Blog

Thursday, January 06, 2011

I Love Click - My Best Travel Picture Contest!

korang suka jenjalan dok? jenjalan makan angin..cuti2 malaysia..mesti suka kan? payah la nak jumpa org yg xsuka g jalan2, bercuti, makan angin..syokkan? sesekali p bercuti tenangkan fikiran..payah la nak jumpa or yg xsuka g jenjalan dok?

tadi biggue telah menjerit di kotak jerit saya..ada contest, maka terus la menerjah...tgk tajuk contest..oh suka2!!
mmg la aku suka g bercuti2 ni..tapi idok le selalu..banyak kekangan kadang2 tu...mcm2 n the most is duitlah..hehe..rasanya dah abeh semenanjung malaysia dah aku pegi, tapi idok le segenap negeri aku jengok..yg penting sudah sampei..sabah sarawak blum lagi..oversea takat la pegi thailand jelah pun..jiran jek ngan perlis..hari2 nak pegi pun bule..tapi aku pegi umah tok nenek aku kat pattani nun..

skang ni pun tgh merancang utk percutian keluarga aku..best wok, sbb semua pegi..mak pak aku pun pegi...xsabar eh..thn lepas pun ada jugak, paling diingati pegi cameron ngan hubby..pastu p penang ntah berapa kali ngan FIL..jln2, makan2...

dah..jom tgk contest dr biggue neh...tajuk dia " I Love Click - My Best Travel Picture Contest! "






Simple! How to?
1) Create an entry with this title :
I Love Click : My Best Travel Picture Contest! : inilah dia
2) Copy paste the contest
BANNER into your post and LINK BACK to this post. : sudah ada
3) Pick your
BEST photo and briefly DESCRIBE about it.  : banyak tu.....but this the best moment 
4) Be my follower. (Optional but it's a bonus :) : sure... 
5) Leave a COMMENT of your link entry, in this post. : done




Gambar yg dipertaruhkan
Tempat : Cameron Highland
Tarikh : May 2008
Dari : Jabatan Perpustakaan UniMAP, Perlis


aku pertaruhkan gambar g jenjalan ngan kawan2 opismate..sebab very the seronok n happening...
sangat best time ni..kitaorg pegi 2 bijik bas..pakat angkut anak bini smua..yg bawak mak bapak pun ada..happening toksah cakap la..dr perlis ke cameron highland...ada yg xtidur sepanjang perjalanan..
actually ni mcm annual activities utk kelab kami..tiap2 thn ada saja tempat yg nak dituju..tapi sejak 5 thn aku bekerja disana, ini yg paling best sebab ramai yg join n paling jauh kami pergi..yelah, kata keja library ye dok, nak g memana kena tunggu cuti semester dlu, br leh plan..
gambar ni last day kami kat sana..pagi2 tu pas break1st kami buat sukaneka sket..utk anak ada, mak2 ada, utk apak2 pun ada..mcm2 acara..semakin jauh semakin sayang,ala, yg baling2 belon air tu,pastu lari berirama, kutip coklat, tiup belon..mcm2 ah..siap ada hadiah lagik..made in cameron..huhu
sebelum tu pun dah pegi melawat tempat2 best kat sana...mlm plak buat bbq n besday celebration..siap ada karaoke lagik...sampai ke pagi la duk melahu..
enjoy g sana 3d2n..balik, pegi keja smua dah tekelepet letih...tapi tatap best!

2 comments:

  1. idea yg bagus utk family day kan? hehehe...ok masuk list, good luckkkkkkkkkkkk!

    tx for joining ek! :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...