Search This Blog

Loading...

Friday, January 28, 2011

letih+mengantuk+xlarat=moody

esok dah start kelas utk dis semester..lama oi tinggal, sethn lebih camtu..xtau la cemana nak mula balik nih.. nak rush g kelas, nak study, nak wat assigment...dlu ok la, bujang, tunggang tungging pun xpa..ni mak dah ada laki...pepandai la edjas...tapi xpa, nnt leh suruh laki wat assigment..hehe

tadi br nk carik kad matrik yg xtau letak kat mana..seb baik jumpa..pencil case penuh habuk n buroks gila sebab lama sangat duk dlm lemari kayu...xsanggup nk bawak g kelas...malu**..pen pun 2, 3 batang sudah expired..xdak dakwat! mampus..jenuh carik pen lain..seb baik jumpa..bwk 3 batang trus. dlu penah skali bawak pen sebatang jek g klas, skali xdak dakwat...
dah kena pinjam ngan org sebelah walaupun xkenal.. buat selamba jelahhh...lalala


online mlm ni sbb nak tgk jadul kelas esok. pkul brapa n kelas kat mana..teruk kan? mlm ni br nak tgk..klau tetiba  mlm ni streamx buat hal, haaa...menjawab la ngko besok kak yah oii!! seb baik sgt tgk, sebab tempat dah bertukar, kelas buat kat lab. start pkul 9 pg utk 1st class n tamat pkul 5.45 ptg!! uiiiiiiiiiiiii..kelas tghr pkul 1.30..menyengguk la aku esok..





kenapa cerita langsung xdak kaitan dgn tajuk?


ada ada..kan tadi kata mlm ni br nak check pasal kelas esok..yep! minggu ni dan minggu lepas adalah agak menyibuk..eh salah, agak sibuk..xsempat la nak check tu smua kat opis. xterlintas dlm fikiran pun pasal kelas ni..kalut sket..biasalah awal thn mcm ni..ada 2, 3 benda nk kena setel. minggu ni blk umah, mlm mmg xkluar dah.. letih wei.. masak pun ala kadar jek..xdak yg spesel langsung..letih g langkawi pun ada gak sket2..letih2 pun kena masak gak..sian laki kan..umah kena gak kemas sket2..basuh baju, sidai baju bagai..klau biar tu smua, sapa nk buat..xkan nk biar ye dok?


tapi hari ni super hebat.. balik keja tadi, tukar pakai baju kelawar, trus terkelepet depan tv..
bateri dah down habis! xbley tahan dah...buka tv n tv yg tgk aku..
xsedar waktu mana aku terlelap...
laki balik pun xsedar..terjaga kejap sebab dia mai duk panggil2..pastu tidur balik sebab dia mai tidur sama kat sebelah aku..bagus, leh peluk n tidur dengan hebat walaupun tidur atas carpet di depan tv......krohkroh xsedar diri laki bini...lagi 5 menet pkul 9 baru jaga!!! dah terlepas maghrib..xpasal2 tambah 1 peluang ke neraka jahanam!!damn!!!

kelam kabut bgn mandi siap2 sebab nk g mkn sate umah ayah..dia ada kol sbb pkul 8 tu kami xsampai2..mahap la, haram xdengar bunyik phone..ketiduran..pas mkn g opis jap. amek buku nota utk g kelas esok..see, tu pun leh lupa nk bwk balik..

ni pun aku asa cam mamai2 lagi..rasa cam makan sate td tu cuma mimpi..heheh..letih sket minggu ni..agak bizis di pejabat n balik pun lewat kadang2...xla lewat sgt sampai ke mlm..balik umah mmg xlarat sungguh. nak kuar mmg malas tahap gaban. rasa mcm kurang masa ngan laki dah sebab xlarat nk bercakap..heheh..2 mlm dia blk lewat n aku dah tdur..xsempat nak bermesramesraan..** ceh!

napa ntah aku rasa cam letih gila skang ni..cepat letih tu 1 hal dah. rasa bdn cam xbermaya mcm maya matahari. ni nak g kelas lagi..adeii...nak mkn vitamin cam risau gak sbb takut peknen...hehehe
klau tdur awal pun, esok mesti ngantuk gak..haishhh...tdur tu mmg xsedar apa dah..sedar2 dah pagi. xdaknya nk terjaga tgh2 mlm cam dlu..mmg tdur mati la..mimpi pun xsempat dah
gini pun pernah..tertidur kat kerusi kat depan tv tu ha..tu slalu..klau dah ngantuk sgt kan..cam mls nk jln p kat bilik..rasa jauh je..
mcm senang plak nk tdur aku skang ni..letak kepala...trus kroh2..letih sgt kut..letih badan dah 1 hal..letih otak lagi 1 hal!!



dah2..nak g tidur..esok nak merempit g kelas plak..jauh weiiii..kena kuar awal la..br duk cadang nk bgn lewat, kaver tidur..hehe


ok gud nite...babai

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...