Search This Blog

Saturday, January 01, 2011

Menjadi 'Tourist' di mlm tahun baru

semlm ialah mlm tahun baru..di kedah dan perlis, tiada sambutan tahun baru ye anak2..klau nk tgk bunga api, pandai2 la korang bakar sendri..nak tgk konsert, tgk kat tv sudahh..

hari jumaat walaupun dah diumumkan cuti peristiwa@public holiday...hubby keja jugak yek..as usual, sebab hujung bulan..makan dia tatap kena kerja..sampai mlm plak tu..hadeii..nasib mak la kan..laki mak keja, maka mak duk lepaking jek kat umah hr jumaat tu..pkul 11 lbh br dia sampai umah..oleh kerana dia kerja, maka ai ikut akak g nengok wayang...huhu..



maka..di mlm thn baru tu, kami nengok citer The Tourist..bajet citer to hot la sebab pelakon dia adalah super duper hot..Angelina Jolie ngan Johnny Deep..tapi2..xdak la hot sangat..bajet ada action tumbuk2 lawan2 sebab ada pak Johnny Deep tu kan..tapi, nan hado..ada tembak2 jek..pastu xhensem la dia buat rambut mcm baru bgn tdo tu..kali ni watak dia cam simple n selamba jek..


tapi tapi..makcik ni oh oh...super duper hot wei dlm citer ni..gojes sungguh..syok sungguh tgk muka dia..cun seyy...body tu jgn cakap la..bukan tahap bergetah dah ni, melekit2 dah..dah beranak kembar pun leh dpt body seksi kayak gitu..fuhhhhhhhh.. i heart u lah!!sumpah lawa gila Angelina Jolie kali ni..

citer ni biasa2 jek..mungkin sebab dah lama diorg xberlakon, cam buat comeback kut..xdak yg special sgt dlm cita ni selain aksi kiss2 diorg..tu biasalah kan, citer omputih..citer perang2 pun nak kiss2 jugak...
btw, da la jugak part yg best..kelakar la jugak cita ni..pakat duk gelak2 jugak la..eh2, separuh panggung jugak wei..pakat nk tgk Johnny Deep ngan hot mama tu lah kan..bagus kan diorg..amek hero ngan heroin yg malatopp...tapi citer biasa2 jek..tapi lokasi sangat menarik..Venice weii...cantikkkk ooo..

kesimpulannya..so so jelah citer ni..cam boring pun ada gak sket..klakar ada sket..romantik ada sket..action..nan hado! nak tgk keseksian dan kecantikan Angelina Jolie..ha buleh la..




er...xmarah ke laki angelina tu nengok bini dia kiss2 ngan pak johnny ? 2 kali tuu..tapi, diorg ni pro..nama pun kerja,,ye dok....

4 comments:

  1. Kak jolie memang hawt. Xtengok lagi movie ni. Happy New Year 2011.

    ReplyDelete
  2. hm..lain org lain pandangannya kan...tq for following me..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...