Search This Blog

Loading...

Wednesday, February 02, 2011

alahai mak merah...

rasa mau terkeluar bijik mata bila baca mak merah kita punya entry....
serius cakap....mmg menjeles!! sapa yg xjeles oi klau bulan2 leh dapat earnings gini punya banyak..


ngko tgk tu..ngko tengokkkkkkk...ni utk bulan january je tau..doblas ribu hengget ok!!fuh...bila la nak leh dapat gitu kan..tsktsktsk..pas msk paper bln lepas tu, mencanak2 la traffic kat blog dia..smua org pakat nk tgk blog jutawan..hehe

dia dah lama, follower pun dah ramai..dah glamer sgt dah dlm dunia blog ni..org yg xdak blog mungkin la xkenal dia, tapi for sure blogger smua kenal..klau xkenal, xtau la...

mak merah, i pinjam gambar ni, nak buat pembakar semangat utk terus berblogging...wish me to be like u...fuhhhhhhh...

2 comments:

  1. ahahhahaa

    alahaiiiiiiii mak merah :)


    Redmummy

    ReplyDelete
  2. btul ke redmummy yg komen nih? btul ke? klau betulllll......uiiiiiiiiiiiiiiii..syok2

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...