Search This Blog

Monday, February 14, 2011

Mak Merah baca n komen kat blog aku!!! korang ada?

wei wei...ni nak habaq niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...lama dah kan aku xonline..mak kan demam..heheh..buka je blog mlm kelmarin kut...tengok2 kan kan RedMummy komen kat entry aku!!!!!!!!!!!!!

wuiii syok2....hr tu dia suh letak sesapa yg buat entry pasal dia..makanya, aku letak saja la...dengan harapan nnt dia dpt la berBW kat blog aku yg xseberapa neh...ku sangkakan dia xla sempat nk berkunjung kat sini kan..silap2....dia meh jugak...hehehe...bagus kan..bz pun dia kata dia nk datang, so, dia datang jugak..appreaciate penyokong2..makanya, penyokong harusla setia, xlarik punyaaaa...hehe





see see..Redmummy baca n komen kat blog haku okeyyy!! korang ada? xda, duk diam2 situ...huuuuuuuuuuu..berlagak ek ko kak yah!!

memula cam xcaya jugak..napa ntah kat komen ni xleh sign open ID plak..xpenah setting apa2 pun..tapi xkan la ada org yg sesaja nk komen kat entry ni n letak id Redmummy kan...hehe..lagipun kan dia kata klau free dia dtg..kat blog2 lain pun dia pegi..maka, percayalah..itu redmummy yg komen...huhu...

mekacih la kak red sebab sudi gak berkunjung ke blog yg hina ni..huhu...kaulah pembakar inspirasi ku dlm dunia blog ini..wahaha..ayat xagak2 gediks...

2 comments:

  1. tihara : hehe, dah dia mintak sapa yg ada buat entry pasal dia, so, i kasik la..then dia meh melawat....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...