Search This Blog

Thursday, March 24, 2011

award..


dapat award...mesej suh amek dr last week lagi, tapi saya sangatlah sebok...coiii..padahal, malas nk bukak belog!!yaperdaaaa
award dari kazen aku jugak nih..dia pun sudah berjinak2 tulis belog..baguih2..rajin sungguh tukar template.nomey2 je..aku dlu memula cenggitu jugak, lelama, malas sudah....

anyway, to iera, mekacih bebanyak yeee..entah apa yg  best entry aku ntah la..membebel je keja..muehehe
iera, nnt singgah2 sini lagi yee..nak g belog dia, kelik sini....

2 comments:

  1. salam..
    wau..tahniah dapat award..
    anyway nak tahu tak apa panggilan hangit yg saya dapat?
    salam singgah ke blog saya..thanks..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...