Search This Blog

Loading...

Tuesday, March 29, 2011

keponakan baru lagi...

aaaa....dapat anak menakan lagi..bln doblas hr tu dah dapat sorang, ni lagik sorang..meriah ehhh family aku nnt...
hari tu anak mieja, gegirl, ni pun gegirl lagik..xramai plak generasi baru ni yg ada punai lelaki...adeiii..

tadi kol umi, duk update pasal air naik, skali dia bgtau k.ida dah bersalin..balik kerja, g mkn ngan laki aku jap..pastu gegas g spital trus..nak nengok org baru..muehehe..

moh kiter nengok orang baru jom.....




















comey sgt..putih melepak lepak...pp pun bam2.klau xsilap 3.3kg kut..ni kuar ikut tingkap jugak sebab songsang..sama ngan mieja jugak. tapi yg ni lagi sakan. songsang, kepala duk atas..huiii..teruk la maknya nak membawak..

sepupu aku means bapak kepada bby ni la, abg. adi, duk kata muka cam dia...wahaha..klau ikut dia, ada sikit kelam la ini budak..seb baik ikut mak. muka lak ada iras2 kakak dia,aifa. syok sgt aifa tadi sebab dah ada geng,sebelum ni 2 adik dia lelaki. ganas nak mampos adik2 dia, dpt adik pompuan, haaa..syok la..
dah cukup kapel dah, 2 boys, 2 gegirl..nak tutup buku dah abg.adi kata..dia pun duk pening kepala dah. ms bini dia masuk wad, bule dia mai spital pakai kasut seliper lain2 kaler..gelabah sgt kut...hahaha






moh tengok gambar baby lagi..close up sket..geram aku tadi sbb comey sgt. nak angkat dr tempat tidur dia seriau kut dia nangis. mak dia nak menetek susah lagi sbb operate kan, nak gerak susah..









sepupu sepapat, nilah dia org baru..kat pesbuk sana pun sudah hupload...as usual, dia kenai makngah dia dlu lah yeee...muehehe

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...