Search This Blog

Loading...

Tuesday, December 13, 2011

5 Blog Cool Pilihan Ku 2011


Blog Cool Pilihan Ku 2011 :
- sronok baca cerita dia n banyak info. apa yg dia ada dia share walaupun bukan sponsor post. sapa xkenal redmummy kan?

- suka sebab penulis blog ni sangat santai dan entry dia pun sama santainya. dan dia akan share apa yg dia ada n tau. 

- dia suka cerita pasal makan! sangat best n tulisan dia xjemu nak baca. klakar dowh!!

- suka sebab penulis blog ni novelis. novel dia best, blog dia pun mestilah best!

- xsuka blog abang ben? nak mampus!! kan dia yg anjur contest niiiii!!!


13 comments:

  1. salam perkenalan.dtg dari blog abg ben. happy blogging dear :)

    ReplyDelete
  2. Semua blog memang ada keistimewaannya, lebih-lebih lagi bila ada pembaca seperti kamu.. :) HARUS BACA

    ReplyDelete
  3. singgah dr blog ben,nak tengok blog2 yg jadi pilihan kwn2 lain..

    keep in touch k =)

    http://www.munnafendy.com/2011/12/5-cool-blog-pilihan-munnafendy-2011.html

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan..hi, singgah dari blog list segmen BA, jom lepak kt blog sy plak http://www.sakurashawl.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog Abg Ben .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

    Ajeyy Rawk

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen yg sama.. jum srbu blog asma pulak http://dtgirl93.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. as-salam..

    salam ziarah rakan blogger..

    jom baca 5 blog pilihan saya..

    http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihan-ku-2011.html

    ReplyDelete
  8. redmummy memang superb...anyway, salam blogger kak..

    ReplyDelete
  9. dtg dr segmen abg Ben...
    salam p'kenalan..^_^

    ReplyDelete
  10. thanks pada yg sudi singgah...singgah la selalu..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...