Search This Blog

Loading...

Monday, February 27, 2012

so sweettttt

1 malaya dah tau lisa surihani dah kawin.. ngan yusri kru.. korang tgk kat astro ria mlm tu? dasat eh, siap dpt siaran xklusif astro tuuu.. pas ni da part 2 plak. aku awal2 lagi dak tercongok depan tv nak tgk lisa surirumah yusri.. mueheheh
kenkonon sambil2 tu nak lipat kain la.. crita dah habis, kain duk dlm raga lagi.. coiii... i concerntrate okeh..

sweet sgt tgk diorg ni. lisa dah tau2 dah cumel. yusri, walaupun dah kertu, tapi seb baik muka babyface, so xnampak sgt. nampak diorg sepadan la. syok tgk karekter lisa. selamba, klakar, cumellll...
erm, tapi korang rasa klau yusri tu bukan seperti yusri kru, mak dia kasik tak diorg kawen or bercinta? agak2 family dia mudah tak nak terima bakal suami dia klau duda n bercerai hidup cenggitu? oleh kerna dia tu yusri kru, mak2 mana pun akan okes sajork.. ye dok? mak lisa pun cun ek? -tetiba-
masa tgk slot ut, paling klakar, time abang long tu la. dah sembang ngan lisa, bule plak dia tanya yusri, tu siapa? skali si yusri kata tu lisa surihani la bodoh! kakakak.. dah dah kena skali. i xbaca magazine dia kata.. ceh..
aku suka cara lisa tu. syok bila dia duk bercerita time diorg mula2 close. bgtua nak pakai baju kaler apa, ajak kluar tgk wayang tapi mak temankan, duk bbm... sweet giloss! wish them happy forever!!
--baby diorg nnt mesti comel kan?


tgk rancangan tu dan2 teringat time duk bercintan cintun ngan hubby demok2 aku tuh. masa mula2 jumpa, malu2, pastu sms tu xbenti la, awwwww.. gedik ok! kakakak
set pakai baju sama tu, slalu buat dah. nak kluar dating jek, mlm tu sms siap sok pakai baju kaler apa. dedua sama. dulu time bopren gepren, smua sweet je ye dok. eh, skang ni lagi sweet pe, dah halal....

2 comments:

  1. yelah kak...tetiba terkenang zaman bercinta dulu...sweetnyee......

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa bercinta, smua sweet je ye dokk?

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...