Search This Blog

Wednesday, January 16, 2013

1st time ke playground

kesian anak aku. jakun kejap sebab mama 1st time bawak awak ke playground. huhuhu... yelah, nak pegi bilanya. blk keja pun lambat dah. nak pegi sorang2 without papa dia? never laaaaaaa. tgg dia ada pun xpegi2 jugak..


kemain dia explore. nak pulak org dah bule kaki kan. sebenarnya mmg sengaja aku xbawak amni pegi playground. tunggu dia bule jalan dlu baru syiok sket kan. skali setahun 4 bulan baru jalan daaaaa. lambatla awak kenal playground.. hehe.. klau pegi time xbule jalan lagi, kang duk merangkak kat situ pulak kan?
bule naik gelongsor sampai xmo turun. siap panjat lagi. mcm la kita tu dah terror sgt dah. sabar jelah..



sebab makciknya ada, tu yg bawak pegi. makcik jelah layan. mama ambik gambar je.. hehe.. lagipun makcik masih available utk naik gelongsor. thn depan, makcik dah masuk skolah menengah, xdapek la nak naik gelongsor ngan amni. dah jadi anak dara kan.. eheh..
mula2 mcm takut pun ye, tapi dah makcik bawak naik 2,3 round, syok, xnak turun. ajak balik pun xmau. aku angkat bawak lari trus. meraung2 nak turun. malu kat oranggggggggggggggggg.. muahahaha...



amni muka xda perasaan.. maknya over sengih.. mesti dia hairan, apahal mak aku duk kat gelongsor ni. seb baik muat punggung.. wawawawa...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...