Search This Blog

Loading...

Thursday, January 17, 2013

Bookshelf lagi

macam tau2 jek kak yah duk google rak buku, tetiba dapat email gambar bookshelf. ohsem angatttt...
meh kak yah share...

 
kreatip sangatttt.. lagi kreatip klau letak umah aku, pastu amni masuk duk dlm tu. silap2 xdan masuk buku, dia masuk dlu, patah terus.. apa pun xbolehhh

 will be read.. will do but dont now when.. bhahaha

 
nanti nak buat kat amni. bayangkan amni yg duk baca buku mcm gambar 1st. pastu xterbayang bila pas baca dia xsimpan balik buku2 tu.. lagi xterbayang, bila dia koyak and makan kertassss

 erm... simple. bule letak benda lain selain buku. botol susu anak mungkin?



 
 ni buat kat dapur cun ni.. letak segala bekas kunyit, garam bagai. kena tunjuk kat laki nih..

 ai like... tapi xsesuai kut buat kat umah, melainkan mmg ada 1 ruang khas mcm library kat umah.

jimat ruang. rak buku skali dengan kerusi. tapi xgamak pulak nak duk atas buku. pantang tok nenek kut klau aku.. ilmu letak kat jubor.. elok sangat, sampai sudah xcerdik

 nak susun pun susah. silap2 bule terkepit jari. simpan sawang labah, haaaa, senang sangat..

 tipikal.. reject...
 reject jugak. xpaham konsep..

letak kat kepala katil sesuai ni.. bule mimpi buku tu skali. bule habiskan baca dlm mimpi. esok dah habis dah buku hafal.. tapi 1 pun xingat..

 berkenan jugak.. letak kat bucu2 or celah2 kerusi. nice kan?

 erm... nice. tapi klau aku,xmo background tu. serabut. ai suka simple2 jek.

yg ni 1st day je letak buku. pastu jadi tangga amni panjat sampai atas pastu tak reti turun. pun boleyyy..
ohsemmmmmm.. kak yah sukaaaaaa.. simple jek. klau nak tempah pun mesti murah je kan? hahahha..

terpaling suka... klau kaler yg terang sket ke, maybe lagi cun..

xpa2, kita usha dlu gambar.. tahun bila nak jadi kenyataan, tu kita tengok jelah ye...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...