Search This Blog

Wednesday, May 07, 2014

Tupperware lagi!!

yaa, beli tupperware lagi.
ni k.su punya pasal..
hahahaha...

opismate aku, tapi dia department lain.
close sebab dulu masa skolah menengah, dia senior and baikkkk sangat.
until now, gitu je perangai dia.
a gud sista!!

dia aktif sungguh jual tupperware.
tapi bukan promote gila2 sampai ko naik cemuih.
tak, dia suka beli, walau takda org order.
pastu penuh bonet kereta.
pastu dia tunjuk2 kat kawan2, sapa nak, ha ambik..
gitu je konsepnya..
bukan duk promote, buat sale ke hapa..
saja suka katanya.
yeee, sapa tak suka tgk tupperware kannnnnnnnnnnnnn?

hari tu ada dia  letak dlm pesbuk dia.
aku dah menggedik dah.
nak g beli sendri, malas.
kang nak beli 1, silap2 jadi 5.
amboih..
so, jom ambik kat k.su jelah..

apa yg aku beli kali ni?
hihi..

nin diaaaa,,
nak bli kat k.su sebab nak bli loose, tak mo ambik 1 set.
tapi setelah dipujuk rayu *lah sangat*, ambik 1 set jugak..
sebab mcm rugi ambik 2 ketoi sajaaaa..


hohoiii..
beli 4 percuma 1.
bekas biru yg bawah tu besau..
boleh buat isi sayur..

haaaaaaaaaaaa..
dah kalerful peti hais kak yah kannn?
ambik sorang 1 dah pasni.
laki aku main togok je bekas tu.. sabaq jelah..


** duit tak bayar lagi ni k.su, tapi kemain haku susun dlm peti ais.. hahahahaah...

6 comments:

  1. saya jarang beli yg breanded tupperware..yg ada tu pun sebab mcm cantik sgt ajer :D biasanya tipuware ajer

    ReplyDelete
  2. @rizziela : saya pun ada gak brand tipuware. tak mampu la semua nak beli tupperware. tengok benda jugak... brand lain pun ada yg ok and cun gak kan?

    ReplyDelete
  3. cantikkk...mmg tgh nak cari gak bekas2 air besau cmnie..sng nak simpan ayaq sejuk..

    salam kenal~ ;)

    http://cenetos.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. @cinet: besar bekas ni, 2 liter... tapi berat sket la peti ais tu.. hihi

    ReplyDelete
  5. ada warna biru & ungu pulak..aihh..jeles menengok kalerpul nih

    ReplyDelete
  6. @mar mansor : jeles, kena pegi beli cepatttt.. hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...