Search This Blog

Loading...

Wednesday, July 23, 2014

Pemenang Cabaran Family Area by Susun Atur Sioca

geng susun atur harus kena Susun Atur Sioca ni.
rajin sangat fizah share pasal kemas2 and susun atur kat blog dia.
dlu aku baca je, now follow dan buat susun atur kat umah.
seronok bila rumah tersusun elok.
bukan hanya deco tapi susun atur.
fizah ni slalu buat contest.
so, aku selalu join.
Alhamdulillah, tetiba bertuah.. hahaha..
sebab tak pernah menang kut klau join contest.
kali ni bertuah pulak walau fizah guna random.org.
rezki.. 

hari tu segmen sempena Cabaran Family Area.
bila keluar entry pengumuman pemenang, tak bajet pun nak menang..
sekali tgk naik nama kak yah hampa utk hadiah ke 2.
seronotttttttttttttt iolls..



then, fizah email minta address utk pos hadiah.
so, kasik and tunggu.
lama dah contest ni actually, bulan mei nun.
pastu hadiah tak sampai2, but tak kisah sgt sebab tak la mengharap kan?
sekali reply komen fizah kat 1 entry, bgtau dia hadiah tak sampai, terkejut makcik tu.
sebab urusan pos hadiah by penaja katanya.
beriya minta maaf, sebab penaja tak dapat dihubungi ke cemana ntah.
dia pulak rasa bersalah and willing to ganti hadiah sebab dia penganjur katanya.
oloh oloh, sweet kamu ni fizah.
benornya aku tak kisah pun, takpe..
join tu seronok2 je, dapat  tukar2 and share idea ngan kawan2 di blog kan?


last 2 weeks camtu, sampai benda alah ni.
hairan gak tetiba ada parcel padahal tak beli apa2, rupanya dari fizah.
diorg ada ikea, untonglaaaaaaaaaaaaaa..
hehehe..
tq banyak2 fizah eh..


ingatkan 1, rupanya 1 set.
just nice saiz and kaler tu, kena ngan rumah aku.
suka sangat. tq again fizah!
minggu lepas, kemas2 umah, baru pasang and susun2 apa yg patut.


1 kotak isi segala benda alah ni.
charger, kabel bagai.
yg jarang2 guna.
kotak henpon pun ada dlm tu, letak setempat utk gadget la lebih kurang.


another box, tak tau nak isi apa lagi.
letak duit2 rupiah ngan duit vietnam yg duk berterabur dlm pasu atas kabinet .
pasni pikir lain nak isi apa.


lokasi kotak2 ni?

kat kabinet tv kat ruang tamu.
suka sgt kotak ni sebab kaler hitam.
kabinet aku kaler hitam dan putih.
matching2 sangat kann?
heheheh..
dlm almari ni takda menda.
ada astro, dvd player ngan connector tv dlm bilik je.
takleh letak apa2 sebab kang Amni main.
kotak tu letak kat row bawah yg kosong.
masa letak, siap pesan ngan Amni, jgn main, jgn punggah ni barang mama.
klau main jugak, mama marahhhhhhhhhhhhhhh..
dia iye kan je..
tengok la pasni, bukan bule percaya sgt kenit tu.
klau senyap je, pastu cakap dia tgh buat keja, cepat2 la g tgk.
kang tau2, berterabur je.

6 comments:

  1. wah..best2..tahniah..
    rezeki bulan Ramadhan tu..

    ReplyDelete
  2. @a_maya : tq. dah lama dah, tapi hadiah je baru sampai. kira rezki bulan ramadhan la jugak kan?

    ReplyDelete
  3. hehehe....lega kak yah sukaa...:)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. haruslah suka... nak tambah lagi nnt. tapi kena kirim ke org kl la.. hehehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...