Search This Blog

Loading...

Wednesday, February 18, 2015

Happy holiday and happy chinese new year !

sure smua dah tak sabar nak cuti panjang kannnnnnnnnnnnnnnnnn?
kahamis, jemahat, sabetu, ahad.
yay!
kak yah apply cuti senin ngan selasa.
6 hari.
dabel yay!
muahaha..
nak g holiday, nak g jenjln.
nak bawak Amni jln2.
semlm ada bgtau dia nnt kita nak g jln2.
seronok je dia.
mmg dah plan dah cuti cny ni nak bwk dia g memana.
lama dah kut tak g memana.
thn lepas mak memboyot, tak larat.
pegi playground je.
eheh..

plan asal, lain, but now dah jadi lain.
takpelah..
kita hanya mampu merancang kan?
later aku story mory.
yg penting pegi jln2 jugak walau pegi tempat lain.
huru hara gak la ni duk edjas sana edjas sini.
hotel ada yg nak burn ni.
haishhh.. duit tu duittttttt..
niat nak bahagiakan org, moga ada hikmah.
Insyallah

so, pada yg bercuti, g holiday, take care ehh..
next week kita jumpa lagi.



utk semua reader, happy chinese new year.


*pic from Google.

2 comments:

  1. Salam. Hee cuti pon dh lama habis ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul. lama cuti nak update pun malas.. huahuahua

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...