Search This Blog

Loading...

Wednesday, March 18, 2015

Pagi pagi lah pagiiiiiiiiii..

entri merempan.
mahapkan kak yah..

ni kisah pagi2.
nak g keja.
semua rushing nak g keja, nak g hantar anak skolah bagai.
yg tak rushing tu, tolonglaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
tolong la faham.
haishhh..

bawak slow, duduk lane kanan.
herghhhh..
kiri tak bnyk keta sgt pun.
dia wat lek wat pis duk lane kanan.
bawak keta mcm cari rumah sewa.
slow and steady. yeahhhh...
blakang dah bersusun keta ni..
pakat duk bagi lampu dah.
org duk ligan nak punch card kang merah, dia pedulik hapa kan?
relax je, bawak keta slow melow, buka tingkap ambik angin pagi, sambil hembus asap rokok kepul2.
sabar jelah oiii.



aku kadang2 bantai jelah potong sebelah kiri.
tunggu kat lane kanan tu, besok baru sampai opis.
bila potong kiri, ingat dia paham nak tukar lorong ke hapa.
rupanya tak, maintain kat situ jugekkkk..
puiii..

tu 1 hal.
ni yg jenis perahsia  sgt ni.
yg lagi la gerammmmmmmmmmmmmmm..



jenis yg nak belok kiri ke kanan ke, main belok jeeeeeeeeeee..
geram hoih..
kita kat blakang ni klau sempat brek, Alhamdulillah..
klau tak sempat, memang Innalillah la jawabnya.
dah la klau sondol blakang dah sah2 salah walau pun kes keta depan tak bagi signal.
aku bnyk kali dah kena.
nyaris2 nak sondol dah.
seb baik aku jenis tak bawak laju sangat and cermat sket.
eheh..
dah jadi gitu, memang tak diam camtu jelah.
menjawab la kluar segala sumpah seranah bagai.
siap hon panjang sebab gerams!
lepas tu baru cakap Astagfirullah..
hahahah..

tak susah pun nak bagi signal.
sikit je nak tarik kat bawah stereng tu.
bawak keta mewah, tapi otak tak menggambarkan kemewahan otak tu.
jgn pikir diri sendri, pikir org lain jugak.
yg guna jalan raya, yg bayar road tax yeh.
kadang2 kita ni dah habis  berhemah bawak keta.
tapi org lain yg spoil.
kesian la kat org yg tak bersalah yg menjadi mangsa.





* pics from Google

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...