Search This Blog

Friday, January 20, 2017

2017 already

Assalam..

1st post on 2017...
lama kut tak on lappy.. hari ni lunch break hari jumaat aku tak keluar, so moh le rajin2kan diri.
transfer all the picture from hp to lappy.
banyak oih..
tu salah 1 faktor tak update blog sebab takda gambar baru. hihi..

2016 was good..
hope 2017 is better..
tapi kita hanya merancang, Dia juga yg menentukan.
actually  takda la bagus sgt 2016 buat aku.
ada la pasang surutnya..
but, hadap jelah kan?




anak2 bertambah umur, mak as well..
hehe..
kakak @ Amni dah 6 tahun.
gambar 1st day sekolah selepas cuti panjang.
1st day ok sgt sbb dah tak sabar nak pegi skolah, rindu kawan2 and cikgu2.
next day, hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
hahahaha...

adik pun this year will be 3.
mcm2 sangat akai dia.
bertambah cerdik Alhamdulillah..
soon aku share perkembangan adik yg sangat urut dada mak ni ha..
hihi...

so, nak start gear ni.
edit gambar dulu, soon korang tunggu entry flash back dr kak yah eh..

biasaaaaaaa...😊😊

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...