Monday, January 28, 2019

YB Syed Saddiq in the houze

Assalamualaikum

cerita basi, bulan September 2018 kalau tak silap.
scroll dlm galeri phone, eh ternampak.
eh kena share kat sini.
hahahah
bukan senang nak dapat peluang ni oii
selfie dgn menteri uolls
kau hado?
hahahaha

kisahnya, ada program, talk dengan students sini.
aku tak terlibat pun sebab bukan anjuran department aku pun.
talk berkaitan rasuah.
anjuran mana sudah ku  lupa sebab lama sgt dah.
diorg jempun YB Syed Saddiq.
dia sampai pagi, talk tu start pkul 9 pagi kalau tak silap.
sementara nak menunggu tu, diorg bawak dia ke bangunan pejabat kami ni ha.
sebab kami ada holding room yg selesa. hehe
tak lama ppun dia datang sini dalam 20 minit camtu je.
bila di dewan dah ready, baru dia gerak.

aku ni kebetulan pagi tu ada kat GF.
bila tahu dia ada kat atas so tunggu la kat kaunter GF tu nak tgk beliau secara live.
hahaha..
duk sembang2 ngan opismate aku tu, nak selfie dgn dia.
tu pun kalau boleh laaaaaaaaaaaaaaaa.
heheh

bila diorg turun, lalu kaunter.
kami punya Dato VC sporting, dia yg bgtau YB.
"YB ni diorg nak selfie ngan YB ni". padahal kami tak cakap apa2 pun, duk sengih2 je.
gamaknya dia nmpk kut duk kreyehhhhhh ja sambil pegang phone, so dia cakap la.
YB cakap ha boleh2.
rejekiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
so, apa lagi, kita kasik la sepam 2. hehehe



adik2 sgt uolls.
hahahha.
muda belia lagi dah jadik YB.
haishh, bagus2..
Youth power katanya.
selebar alam muka aku pulak.
nerves okeh.
YB rilex jew.
dah biasa ku diserbu.
hehehe
kelihatan Dato VC dibelakang perati je perangai staf dia.
hehehehe
tq Dato..



sign guest book.
lepas tu terus gerak ke dewan.
kejap sgt dia datang, tak sempat melawat bangunan kami pun.
takper, janji ada bukti.
hehe..
jemput datang lagi ye YB.

No comments:

Post a Comment