Search This Blog

Sunday, January 09, 2011

AJL 25

smua org tau...mlm ni adalah final AJL 25..xtau la kut ada yg xtau...
xsabar eh nak tgk....iklan dah lama kuar..xbley blak btoi faizal ngan ally tu...klakar sungguh..lagu background tu yg xtahan...mmg best ah diorg neh...iklan kali ni kreatif kan..tema pun dasat, pemetaan muzik...apa ntah la...btw, thumbs up to TV3...

preparation pun dah buat..
preparation apa ? hehe...mak bukan la g nengok kat stadium sana nun..mak nengok kat umah jek...kena da preparation gak la..baju yg basuh semlm semua dah lipat siap dah..tinggal nk iron jek..iron depan tv la mlm ni...kena setting btui2, idok le kelam kabut nnt..karang nk tgk AJL punya pasal, keja smua xselesai..

sapa bakal juara ek? mak of cos la sokong superman kita....huhu...best wok lagu selamat mlm tu...yuna pun best, tapi lagu kali ni xminat sgt...thn lepas dah menang dah, ok la kan..shahir pun best, black pun best, hujan pun best, ana rafali...oiiiiii...smua best dok ?
apapun, kita tungu mlm ni....


bukan ko yg nak nyanyi ye cik tak...ngko xlayak masuk AJL eh...duk situ diam2 sudahhhh

2 comments:

  1. Saya tengok AJL tu sambil-sambil jer...sibuk layan anak ngan blogwalking....

    ReplyDelete
  2. dah anak gtu la kan? saya ni siap iron baju depan tv sbb nak tgk AJL.hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...