Search This Blog

Loading...

Saturday, January 08, 2011

key finder n bag hanger yg sungguh menggoda

hari tu usha blog ceera, pastu pegi plak kat butik ceera...skali tgk ada key finder ngan bag hanger..tgk cam best, maka trus beli..mmg sangat menggoda la tgk kat blog ceera tu..xcaya, ce tgk...

pastu, skang smua itu sudah ada di tangan..maka haruslah tayang di sini ye dok...

tu nampak dak love merelik lip lap lip lap tu..tu la ar key finder..senang weh ada menda alah...idok le tiap kali nk carik kunci, menggagau aku satu beg...dah la beg gabak punya besar..selit mcm gitu, nak ambik kunci, just tarik jek....sangat membantu...klau beg kecik pun, kadang2 susah gak nak carik kan, nak2 plak masa tgh kalut2 nk buka pintu kreta masa hujan...kan? jadik, moh pakat2 g butik ceera utk tgk key finder yg gojes itu..mcm2 bentuk ada..tapi skang ni xtau la ada stok lagi ke tak..nasib baik, korang dapat la..nasib baik, duk la situ diam2...huhu

ni plak bag hanger..nampak ketul hitam tu? tu ladybird punya patern..cun seyy...ada bag hanger ni senang la..idok le bila g knurik ke, g mkn kat kedai ke, nak kena susah payah pikir nak letak handbag kat mana...letak bag hanger tu atas meja, then sangkutkan jek handbag korang...dun worry, xkan jatuh punya walaupun beg korang berat..aku dah try dah...beg aku tu mmg berat, tapi elok jek dia tergantung situ...

nak tgk tutorial cara nk guna, g kat butik ceera..usha kat situ klau berkenan....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...