Search This Blog

Loading...

Wednesday, June 15, 2011

tengah menggedik gedik...

skang ni tengah menggedik gedik nak beli barang baby..ngehngehngeh...
duk plan nak beli baby cot..ada yg kata xpenting n ada yg kata penting..
xpenting sebab nnt kut baby xmo duk dlm tu pun..
penting sebab nnt nak letak baby kat baby cot supaya senang nak buat keja..bila duk dlm tu xdak la kita risau nak jatuh katil ke, dia merangkak kemana2 ke kan..
ada yg kata nnt baby xnak duk pun kat dlm tu..tapi klau kita ajar dari kecik, mesti xdak hal sangat kan..
n aku plan, mmg nak ajar baby aku nnt duk dlm baby cot. xkisah la nak bg tidor ke, nak bg dia main ke kat dlm tu..klau letak kat atas katil kita yg besar tu, karang klau dia jaga n kita xda, pastu dia golek2, kang tergolek jatuh bawah trus, ha camno? nak2 plak bila dia dah bule merangkak kan..lagi haru..klau duk dlm tu, at least nak tinggal g dapur ke, toilet ke xla risau sangat kan...
pastu pastu kan...bila duk plan2 nak beli baby cot, mek pun duk usha2 la kan..moh tgk apa yg mek jumpa....


 ni best sebab ada drawer banyak..leh isi barang baby kan..cun plak tu..tapi katil baby plak kecik sket..


 ini memang menjadi pojaan hati aku dah...simple but nice giler ahh! klau mmg betul nak beli, mmg aku nk beli kaler putih camni..tapi, sini ada ke design camni??????

 ni confirm2 dah xdak kat sini..luar negara nun ada la..cun gak kan, tapi kecik


 haaa..ni pun best kan..ada drawer gak kat bawah..kaler merah lagi tuuu

 design yg ni pun haibat jugak..cuma, tahan ke kaki dia tu...klau bby dah besar, kukuh ke?


 ni awesome giler!! xpenah tgk lagi kat mesia design bulat camni...cun ahh



 
 ni pun sah2 xdak gak...obersea nun ada la...hot giler design..ni silap2 mak pun nak masuk duk skali..leh nampak anak clear ni klau duk jauh pun sebab cermin clear camtu kan...



 ni xtau la come with ke beli asing..tapi best gak camni, leh letak barang2 baby dekat ngan baby cot dia...tapi baby cot tu simple jelah kan..



  ni super shomel kannnnnnnnnnnnnnnnnnnn....


 ni best  gak, tapi nampak mcm gabak sket...kaler xbest ahhh..

 ni mcm best tapi nmpk kecik..dah besar karang xmuat plak..

 tapi klau bule aku nak elak la beli yg mcm gini...nampak mcm xkukuh sangat. karang baby dah besar, xleh duduk dah...tapi design mcm ni la yg melambak2 n murah sket..



klau bule nak beli yg mcm ni...meaning, yg kayu la....
rasa2nya ni jelah design yg ada kat sini..standard je ye dok? bule la kan..klau design2 cantik2 mesti nampak hot kan kan? yg mcm gambar2 kat atas tu, bule tgk jelah, sah2 dah xdak kat sini..lain la klau nak custom made kan? tapi mampu keeeee...huhuh..*** nangis
nanti nak g survey lagi..ada la nampak kat 1 kedai tu, kaler putih. tapi xtanya plak berapa harga dia.
xsabar ohh!!

3 comments:

  1. wah mcm2 jenis & design rupa nye baby cot baby eh...

    ReplyDelete
  2. a'a..mcm2 jenis..cuma kat sini tu ada ngan xda la..

    ReplyDelete
  3. kite beli babycot yg mcm merah tuh brand graco..yg tuh tahan la aziah..buleh jd playpen bila dia dh besar..masa kecik tilam dok atas..bile dia dh pndai duduk n bgn tilan dia kita turun kan..senang utk travel sama tau..buleh lipat kecik dok dlm beg..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...