Search This Blog

Loading...

Wednesday, September 05, 2012

pemasyuran PTSFP

selesai sudah pemasyuran PTSFP.. apa ke bendanya tuh kak yah oi?
okes, meh nak bgtau..
tu nama rasmi pejabat haku.. hampir setahun buat pra-pelancaran. now sudah dimasyurkan.. kenapa pemasyuran?
sebab mmg sblm ni xdak nama.. panggil library or perpustakaan jek.. dr awal penubuhan. sebab bangunan pun sewa. 10 thn.. now, dah move ke kampus tetap, and dah siap our own building.. perasaan? bangga!


perasmian buat dlm auditorium. yg merasmikan, of course our canselor sendri. plan dr dato vc, nak surprisekan tuanku. and yes, menjadi.. yelah, dia xpenah dtg lagi building baru tu.
acara buat waktu mlm. bl tuanku sampai, building digelapkan. dia berjln naik sampai ke auditorium, kat aras 2 tu gelap gelita. bukak lampu led tu jek, then ada yg iring bawak pelita. pas perasmian, tuanku melawat kawasan, baru terang benderang.. 1st time kut buat perasmian mcm ni waktu mlm. bnyk cabaran sket la.. but, smua ok.


 dlm auditorium.. duk belakang skali.. xmo miss upacara besar.. heheh...


yes.. this is our library!
dah habis kat dlm, turun ke depan, baru ditayangkan namanya.. sebelum tu tutup dgn kain.. kiranya org luar xtau apa namanya.. tuanku of coz tau.. kena minta permision dia dlu la sblm buat ni.. :)

majlis tamat pkul err.. tgh mlm kut. aku pkul 1 br sampai umah. besoknya g keja, rasa mcm jln atas angin.. 2,3 mlm tdor lewat. mlm pemasyuran tu belasah rusa golek pulak.. terbaek wok!
smua bertungkus lumus utk acara nih. aku yg ajk kecil pun kelam kelibut gak, apatah lagi yg di atas nun. nak menjayakan majlis gini, mcm2 hal la kan.. but, at last, smuanya lancar.. alhamdulillah..


para para jelitawan.. wahh.. perasan.. smua kembang2 belaka.. kehkehkeh.. tema mlm tu hitam pink. utk tuan rumah jek. jemputan, batik. so iolls, merelip merelap bagai mlm tu..
pic banyak, tapi dlm camera org. bl nak dapat xtau la.. smua yg diatas dr camera hp aku, kecuali gambar ni. cilok dr fb jannah. maleh eh nak amik gambar. maluuu..




now, dlm proses rebranding.. mana2 yg xdah nama, kena tambah.. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...