Search This Blog

Loading...

Wednesday, September 12, 2012

sket je dlu

agak menyibok sket skang ni.. budak2 baru dah masuk.. tugas aku bermula pas seminggu diorg masuk. haa.. luruh bulu hidung nak edit and up data kat 2,3 ketoi server.. 1st time masuk ramai cenggini. 2 ribu lebih. sblm ni paling bnyk pun dlm 1500 kut. ntah xingat.. duk kat perlis yg sejemput ni, dengan kampus tetap yg baru siap, dtg skali harung 2 ribu, mmg ketara sesaknya.. hehe

lepas pemasyuran, haa, sambung budak2 baru plak.. pastu, aku pun time ni jugak hegeh nak ganti puasa. awal2 dlu, mls. pastu period. dah hujung2 syawal ni, kena kejar la. minggu lepas 3 hari. minggu ni 3 hari. hr ni last. sok raya.. muahaha.. tapi habis ganti yg thn ni, yg thn lepas da lagi.. yelah, aku kan peknen thn lepas. 12 hari  jek aku puasa.. hehe.. so, fidyah pun kena bayar ye.. padan muka.. but sokay, xdak hal.. dengan hukum jgn main2 ye..

blog xupdate. balik keja, letih.. masak, makan, mlm, tdooooo.. mana ngan amni makin melasak. pehhhh.. esok lusa ai is cutiiiiiiiiii.. syiok. pas raya punya cuti kan kansel, amik esok lusa pulak. esok nak bwk budak gemok tu g check up + cucuk setahun. harap2 xdemam sebab sabtu ni plan nak sunatkan dia pulak. dah sethn, elok la.. lusa cadang2 nak buat mkn2 sket.. tapi 1 apa xbuat lagi.. harap2 jadik la..


last, diakhiri dengan muka busuk budak pp kembong....






















kena dok entry dengan tajuk? malas gilo nak hupdate. blk umah, nak on laptop mlm2, mmg tak la skang ni. laptop pun tinggal dlm keta. sok, nak kuar g keja, xpyh usung dah sbb dah ada dlm keta. tau dek laki aku, trus kena maki.. insaf sekejap.. fewww...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...