Search This Blog

Tuesday, July 30, 2013

Nak bayar pun tak sampai hati

masuk kali ni dah 2 kali surat camni sampai termasuk 1 bil. 2 bulan tertunggak katanya..
hai la bank, bukan aku saja tak nak bayar.. tapi tak sampai hati nak bayar. hahahaha..

last bil tu aku terlupa ada amount sen kat blakang tu. yelah slalu bayar then genapkan or lebihkan sket dari amount. tapi dah kata last bil, bule pulak aku tak perasan yg sen hujung2 tu..

aku bayar bil2 ni smua guna maybank2u jelah. uob bank ni mana ada kat perlis, paling dekat pun alor setar. kita bayar online jelah mudah ye dok? tapi itulah.. bayar pakai interbank nih, caj je dah 2 hengget. ni klau bayar bil ni, 8 kupang 6 duit ni, caj interbank sampai 2 hengget. dah kena dekat 3 hengget. rugi rugi.... duit tuuuuuuuuuuuuuu...
dasat kedek.. kihkihkih

actually kad ni dah cancel dah. lama dah cancel. pastu bayar hutang jelah. sakit hati oih dgn kad kredit ni. kadang2 salah guna, bukan membantu, membunuh lagi duk ada. pandai2 lah kau edjas..

now ada lagi 1 kad. gunanya idok, bayar utang je. masa nak guna, sronok je main gores dan menang.. sekarang menangis lah kau bayar hutang kak yah oiiii..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...