Search This Blog

Loading...

Tuesday, April 22, 2014

Wall of Frame : Dinding di ruang tamu

rasanya kat semua rumah, mesti ada 1 ruangan kat dinding yg korang letak frame gambar kan?
pegila rumah sapa pun, busuk2 mesti ada sekeping frame gambar kat dinding.
gambar kawen ke, gambar konvo universiti takpun gambar konvo tadika..
hahahahaha..
gambar konvo tadika tu umah mak aku la..
gambar adik.
nak letak gambar konvo kakaknya ni, errr, macam scary je..
kofkofkof...

okes, ni nak crita wall of frame di umah aku.
berjaya jugak buat 1 sudut, letak frame gambar family.
moment2 indah bersama.. eceewahh


frame yg dah digantung.
lama dah sebenarnya gantung ni, tapi baru nak buat entry...
mihmihmih..

yg 2 tu gambar kawen.
lain2, gambar sekeluarga.
semua tu Amni kecik lagi, gambar masa raya haji tahun 2012, gambar masa pegi ganu, gambar masa g knuri kawen kazen kat kl.
yg tu Amni blm setahun klau tak silap, tak ingat..
cadangnya nak letak gambar family saja kat situ, gambar bertiga la.
tapi gambar kawen tu dah mmg dapat dlm frame dari photog, so kita gantungkan jelah skali.
Amni suka sangat tengok gambar2 ni.
dia kata ada gambar pengantin cantik.
aku tanya sapa, dia kata papa dgn kakak...
hahahahahahah
lawa sangat ke mama ko ni dulu nak oi sampai awak tak cam?
kembang kempis idung mak sronot...
kehkehkehkeh.


kedudukan dinding tersebut..
belah kiri tu sliding door, kanan tu tingkap ruang tamu.

sebenarnya bnyk lagi frame nak gantung.
tapi taulah laki aku tu.
nak pasang yg ni pun bercinta, end up senget benget jugak tu.
ada frame putih 4 keping kut aku beli kat tesco hari tu.
gambar dah pasang, nak gantung je tak tau bila.

klau mak aku tau banyak lagi nak gantung, harus kena berleter, sebab dia tak suka nak letak gambar2 ni semua.
kat umah mak, semua frame dia letak dlm lemari je.
gantung2 takdaaaaa...



Refer http://www.rehanswardrobe.blogspot.com/ utk tgk produk2 kesihatan.
Refer page http://akubukanpenulistegar.blogspot.com/ utk home deco..

6 comments:

  1. ehee cop! rumah saya takdak frame gambar...btw this area looks so nice n berseri =)

    ReplyDelete
  2. senget la kak.. xsakit mata ke. cer susun elok2 bg cantek

    ReplyDelete
  3. rumah saya banyak deko frame gamabr kawen jer. gamabr konvo tak gantung.hehe

    ReplyDelete
  4. @fizah : umah awak xda frame gambar pun nice jugak.. :-)
    @anon : tak senget sangat benornya, kaki frame kat blakang tu tak buang, tu yg buat dia senget
    @cik hani : gambar kawen tak blh letak banyak, kang perasan.. hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...