Search This Blog

Loading...

Tuesday, July 01, 2014

Bekas ubat

ada org letak bekas ubat cenggini?
hahahahaha..
ke aku sorang..
kira kreatif habis la ni..
kehkehkehkeh..
dah jadi 2 in 1 dah bekas gelas tu kan?
pemalas lipas btoi kak yah..

takdelah, sementara je tu.
ni ubat yg aku duk makan sekarang.
sejak pregnant ni la.
biasa2 takda ubat apa pun aku makan.
tu kalsium (ostemetrix) dgn ubat tambah darah tu, vitalea. from shaklee.
before this aku makan iberett.
sesaja try shaklee punya, tak sesuai, darah aku drop.
so, back to iberett semula.

sehari 2 letak cenggini, ok lagi.
lama2, aku pun cemuih tgk.
siap kena kutuk dgn laki.
hahahaha..
sebab gelas tu jadi bertambah berat kan?
so, kena pikir solution yg best sket..


terjumpa raga comel ni.
rm1.20 jewwwww..
ngam2 utk 3 ketoi bekas ubat yg aku duk makan skang ni.
pas branak kang, takda dahhhh.
aku malas oih makan2 ubat ni smua..


penempatan bekas ubat tersebut..
dekat dgn air la semestinya.
senang nak capai, and nak makan kat situ.
utk ubat2 yg lain, ada yg aku letak dlm peti ais.
itu ubat jenis cecair la.
klau yg jenis pil, aku simpan dlm bekas lain, kat tempat lain.
yg pasti tinggi, anak tak bule capai..


4 comments:

  1. comel tempet letak ubat tu..

    ReplyDelete
  2. @sha nikitasakura : hahahaha.. fresh la sangat. tu idea org pemalas namanya...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...